banner1.jpg

Ons werkgebied concentreert zich voornamelijk op de regio’s Leidschendam-Voorburg, Stompwijk, Den Haag, Rijswijk, Delft, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer.
Als plaatselijk ondernemer, in de plaatsen Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Hier kennen wij de mensen en kennen de mensen kennen ons en zijn wij bekend met alle plaatselijke gebruiken en mogelijkheden op de locaties. Deze basis zorgt voor een drempelloze samenwerking tussen de nabestaanden, ons en de locaties om zonder beperkingen een mooie en persoonlijke uitvaart vorm te geven.
Ook in Rijswijk, Westland, Zoetermeer en aangrenzende gemeentes weten wij goed de weg en zijn wij met enige regelmaat te vinden.

- Buiten de regio
Onze onderneming is zeker niet regio gebonden. Ook hiervoor geldt, wij komen overal en kunnen alles regelen. Door onze jarenlange ervaring in de uitvaartbranche en de goede contacten die wij in die jaren hebben opgebouwd, kunnen wij gebruik maken van elke faciliteit op ieder locatie in de gehele regio. Locaties in geheel Zuid-Holland zijn ons niet onbekend en ook daarbuiten weten wij de weg.


- Buitenland
Ook voor het transporteren van een overledene vanuit of naar het buitenland hebben wij de meest geschikte connecties. Een overledene mag pas worden vervoerd als er wordt voldaan aan de (vaak streng) gestelde eisen. Ieder land heeft zo z’n eigen voorwaarden en regels als het gaat om het in- of uitvoeren van een stoffelijk overschot en ook kunnen de kosten per land behoorlijk uiteenlopen. Voor een transport vanuit of naar het buitenland dient de overledene volledig gebalsemd te worden en dient de uitvaartkist te worden voorzien van een hermetisch afsluitbare binnenkist. Op plaats van bestemming dient er gegarandeerd een ontvanger klaar te staan (de geadresseerde) om het stoffelijk overschot in ontvangst te nemen. De kist dient volgens de gestelde eisen ingepakt/verpakt te worden. Alle documentatie voor het betreffende land, de overledene en conditie waarin het lichaam zich bevindt dient te kloppen, compleet met apostilles, legalisatie, medical statment en de diverse toestemmingen. Wij regelen en verzorgen alles wat nodig is om het transport vlekkeloos te laten verlopen, zonder onverwachte verrassingen achteraf.