banner4.jpg

Gemiddeld kost een uitvaart in Nederland tussen de € 4500,00 en de € 8000,00 overeenkomstig de wensen van de gemiddelde Nederlander en waarbij extra’s, zoals het kopen van een familiegraf, landelijk adverteren, een duurdere kist of (meerdere) volgauto’s dit gemiddelde zomaar met gemiddeld € 2500,00 kunnen verhogen.
Zijn er voldoende financiële middelen beschikbaar voor de uitvaart, dan maken wij aan de hand van de wensen en de gemaakte keuzes een bijbehorende kostenbegroting. Hierin kunnen vanzelfsprekend altijd tussentijds nog wijzigingen in aangebracht worden.

Maar wist u dat het niet zo is dat de wensen en de plaatselijke gebruiken per definitie de kosten hoeven te bepalen. Ook kunt u voor het beschikbare budget de mogelijkheden laten bepalen (en niet per definitie beperken), zonder ook maar iets of iemand tekort te doen.
De totale kosten van een uitvaart kunnen op deze manier onder de € 4000,00 blijven. De uitvaart is dan ook compleet, krijgt dezelfde service, kwaliteit en aandacht, maar dan op een aangepaste wijze vormgegeven.
Zo zullen de te gebruiken locaties sterk de kosten beïnvloeden, maar ook de wijze van betaling heeft invloed op het totaal.