banner4.jpg

- Rouwkaarten
De meest gekozen manier om mensen in kennis te stellen van een sterfgeval is nog steeds een rouwkaart. Bij het bespreken van de uitvaart begeleidt en adviseert de uitvaartverzorger u uitvoerig bij het ontwerpen van de rouwbrief. Denk daarbij aan het samenstellen van de tekst, kiezen van het lettertype, en de kleur van de letter.
Tevens informeren wij u over de mogelijkheden van het afdrukken en de mogelijke afmetingen van de kaart. Wij kunnen u vele voorbeelden laten zien, maar uiteraard heeft u de mogelijkheid het rouwdrukwerk helemaal volgens uw eigen wensen en voorkeuren te laten vervaardigen.
U geeft het rouwdrukwerk een uiterst persoonlijk karakter met bijvoorbeeld een eigen tekst en/of een afbeelding. Dit kan met een traditionele grijze rand, maar heeft u wel eens gedacht aan een foto van het favoriete muziekinstrument of huisdier van de overledene? Alles is mogelijk. Wij zorgen voor de enveloppen, de rouwzegels, de TPG verzendsets en de verzending.

- Advertenties
Naast het versturen van een rouwkaart kan er in de meeste kranten ook een advertentie geplaatst worden. Bij de familieberichten wordt dan een advertentie gezet waarin het overlijden wordt gemeld. Met de huidige technieken kan ook de advertentie een volledig persoonlijke invulling krijgen.

- Internet

- Liturgieboekjes

- Dankbetuigingen
Na de uitvaart kunnen dankbetuigingen verstuurd worden aan degenen die u hebben bijgestaan tijdens de laatste levensfase en aanwezigen op de uitvaart. De dankbetuigingen kunnen in dezelfde uitvoering als de rouwkaart worden gemaakt, maar ook kan er een foto van de overledene of een hele andere afbeelding afgedrukt worden als aandenken. De dankbetuiging wordt ongeveer 4 tot 6 weken na de uitvaart verstuurd.

- Afbeeldingen